Menu

SCRAP WINKEL

SCRAP VERKOOPT industrieel restmateriaal, aan jou, aan gemeenten, aan scholen en tal van organisaties.

Leveranciers van SCRAP zijn bedrijven die hun stans-, zaag- of snij-afval, overtollige voorraad, afgekeurde onderdelen of overschotten ter beschikking stellen.

Alleen schone materialen worden ingezameld.

‘Vroeger gingen we als SCRAP op zoek naar bedrijven met productie-restanten, inmiddels gebeurt het net zo vaak andersom. Bedrijven zijn zich steeds meer bewust van het belang van re-use.’

Om de hoek van het blauw-witte gebouw komen de materialen je al tegemoet, buiten tegen het gerecyclede hek liggen grootte rubberen vormen.

 

‘Net opgehaald bij een bedrijf waar ik al jaren kom. Wij halen twee vijfde van hun restmateriaal op’, aldus Monique, de drijvende kracht achter SCRAP.

 

Monique is een ware verzamelaar, altijd op zoek naar te gekke materialen. Haar publiek en de locatie zijn misschien in de loop der jaren veranderd, maar haar gedrevenheid en enthousiasme niet. De locatie is nog nooit zo groot geweest, heeft een kelder, een buiten en er is plek voor een SCRAP Atelier, toch zijn alle hoeken en rekken gevuld. Maar Monique vind altijd weer plek en afnemers om steeds weer wat anders aan te kunnen bieden.

 

Deze authentieke gedrevenheid maakt haar tot pionier van het hergebruik, dat inmiddels mondiaal omarmd wordt.

Webshop Sinds kort verkoopt SCRAP ook online.
In de webshop kun je vanaf je computer onze spullen bestellen.