tv

Over SCRAP.

SCRAP verkoopt industrieel afval- en restmateriaal aan instellingen, scholen, kunstenaars, en particulieren. Daarnaast maakt en bouwt SCRAP in opdracht decorontwerpen. Ook is SCRAP hét adres voor verrassende workshops en bedrijfsuitjes.

SCRAP (Stichting CReatief hergebruik Afval Producten) werd in 1984 opgericht. Creatief is het sleutelwoord. Denken en handelen buiten bestaande kaders, dat is de grote uitdaging. Het aanbod van materialen is zeer divers en steeds anders. SCRAP stimuleert het hergebruik van materialen op andere manieren dan waar die materialen oorspronkelijk voor bedoeld waren. De overweldigende en bonte voorraad is op zich al een bron van inspiratie.

SCRAP geeft afvalmateriaal een tweede kans. Met al dat plastic, karton, stof, touw, rubber, papier en hout kun je oneindig veel bouwen, knutselen, spelen of verwerken in projecten.

Rubber, karton, rollen stof, mallen, plastic, wol, hout, dopjes, perspex, ijzer, knopen, papier... de overweldigende en bonte voorraad materiaal op zich is al een bron van inspiratie.

In de winkel van SCRAP kun je terecht voor diverse materialen. De producten van SCRAP zijn van industrieel afval- en restmateriaal en op oneindig veel manieren te gebruiken.

Klanten
Klanten van SCRAP zijn bedrijven, instellingen, organisaties, verenigingen, buurthuizen, (jeugd)gevangenissen, musea, ziekenhuizen, peuterspeelzalen, festivals, kunstenaars, ontwerpers, docenten, studenten, knutselaars en hobbyisten, variërend van jong tot oud.

Leveranciers
Leveranciers van SCRAP zijn bedrijven die hun stans-, zaag- of snij-afval, overtollige voorraad afgekeurde onderdelen of overschotten ter beschikking stellen. Alleen schone materialen worden ingezameld.