OVER SCRAP

SCRAP GEEFT AFVALMATERIAAL EEN TWEEDE KANS

Met plastic, karton, stof, touw, rubber, papier en hout kun je oneindig veel bouwen, knutselen, spelen of verwerken in projecten

SCRAP ontvangt tweede ster.

Voorheen te vinden in Delfshaven, nu in ZOHO: SCRAP neemt de ‘Ster in Circulair’ in ontvangst. Eigenares en oprichter Monique Eilertsen kreeg de prijs overhandigd door wethouder Arno Bonte (Duurzaamheid). Die kwam als kind al graag bij SCRAP. “Als geen ander is SCRAP een Ster in Circulair”, meent hij. ‘Reuse’ en ‘recycling’ zitten diep verankerd in dit bedrijf. SCRAP verkoopt namelijk restmateriaal, organiseert workshops en maakt decorontwerpen. En dat allemaal uitsluitend met afvalmateriaal!

“SCRAP is authentiek en van deze tijd; en dat laatste al 30 jaar. Ze zijn modern zonder in een specifiek hokje of scene terecht te komen”, aldus de jury.


SCRAP verkoopt industrieel restmateriaal, organiseert verrassende workshops en maakt in opdracht decor-ontwerpen.


SCRAP is inmiddels een begrip op de Rotterdamse kaart. SCRAP is ooit begonnen in Delfshaven en is nu, ruim 30 jaar later, neergestreken in het ZoHo van Rotterdam Noord. Wie bij SCRAP binnenloopt waant zich als vanzelf in een oorspronkelijke omgeving. Een ‘garage-gevoel’ waar je, bij wijze van spreken, niet weg kunt komen zonder je handen vuil te maken.

Overal waar je kijkt liggen en hangen opgestapelde materialen. Deze ongeconformeerde omgeving zet je als vanzelf aan tot creativiteit, het sleutelwoord van SCRAP.


Denken en handelen buiten de bestaande kaders, out of the box; wordt in deze omgeving een vanzelfsprekendheid. Iets wat nog maar moeilijk te vinden is in onze modieuze wereld. SCRAP is rauw en authentiek, een ware sightseeing on it’s self.

SCRAP ONTWERPT DECORS

Heb je een idee voor een decor? Voor een theaterstuk, winkel of interieur; SCRAP kan dit voor je realiseren!
Neem contact op, dan brainstormen we samen verder

SCRAP WE CYCLE

Heb je spullen over?
Heb je vanuit je bedrijf of productieproces materialen over?Bij het afbreken van een tentoonstelling of decor?Bij de verhuizing van je kantoor?Misdrukken of verkeerd ingekocht?

SCRAP gebruikt deze materialen graag!
Als je ons belt of mailt halen wij de materialen binnen enkele dagenkosteloos op.
Het liefst grotere hoeveelheden en nog bruikbare spullen.Gekke dingen mogen ook, daar zijn we dol op!


ONZE PARTNERS