VOOR VOLWASSENEN

WORKSHOPS VOOR VOLWASSENEN

Wilderthings zijn workshops (meestal avonden) waarop de Mona Lisa’s, mensen via een geluidswandeling en een meditatie voorbereiden op een 1 uur durende maaksessie waarin iedereen zichzelf transformeert tot wildeman door een kostuum te maken van industrieel afvalmateriaal. En dit vindt allemaal plaats op en rond Scrap! Aan het einde van de workshop ben je veranderd en ontdek je de kracht van je eigen verbeelding.


Wilderthings is het bewust uitzetten van het denken en het aanzetten van een lichamelijke en verbeeldende energie.Zonder voorbehoud gaat iedereen los. Een collectie van bonte stedelijke wilde wezens is het resultaat.


Er doen vijftien tot dertig mensen mee. Doel van de workshop is de deelnemers in contact te brengen met iets wat diep van binnen zit en je eigen makende kracht te ervaren. Iets wat in een ieder van ons zit. Hetgeen dat ons verbindt, ontdaan van de gebruikelijke verpakking. Dichterbij de ware woeste aard van het beestje.Wilderthings is een collectieve reis naar je eigen oerwezen.


Voor voorgaande edities kijk op: www.wilderthings.nl